Boost Bureau

Meer plezier in je leven    Meer resultaat in je werk

Iets teveel van het goede èn van het verkeerde op zowel het thuisfront als in de werksfeer, maakten dat mijn lijntje brak. Gefrustreerd doorgaan en aanrommelen werkt dan niet, dus moest er iets meer gebeuren.
Wat fijn dat zo n prachtig mens als Miriam, daar haar energie in wilde steken en mij als persoon onder de loep nam. Vertelde wat ze zag en het mij ook zelf liet zien. Soms op een komische wijze dan weer als de kritische coach. Dat was wel eens slikken en dan voelde ik me heel stom. Maar altijd kwam er weer een stralende lach van Miriam met de woorden; “Je begrijpt wel dat ik het nu chargeer hè?” Oh ja, tuurlijk, nee dat was juist nodig als verduidelijking want anders zag ik het niet in! Zo werd het een leerpunt, een confrontatie met mezelf als ik weer in de verkeerde modus schoot.
Fijn was het relativeren dat niet alles goed kan gaan. Pff gelukkig, de top hoeft niet gehaald te worden en o ja ik word waarschijnlijk nooit een perfect mens. Ondertussen leer je wel hoe je echt verder komt en hoe je kan dealen om met je betere en met je mindere kwaliteiten om te gaan.
Miriam gaf duidelijke verwoording aan en samenvattingen van mijn verhaal, wat vertrouwen gaf in de aanpak en werkwijze.
Miriam was goed in het benadrukken van de zaken die goed gingen of die ik aanleerde. Dat geeft de burger moed . Zoals nadenken en voelen wat ik nu echt zelf wilde. En op welke manier. Die blijf ik gebruiken!
Dank je wel ook voor het kwetsbaar opstellen van jezelf Miriam en voor je persoonlijke feedback. De vele kopjes thee daarbij met een blik op het prachtige landschap, helemaal rustig werd ik daar van! Ik ga de gesprekken missen maar heb er genoeg van meegekregen om zelf verder te gaan. Wel ben ik bijna “jaloers” op degene die nog een tijdje met haar mee mogen lopen in de wereld van boost, coaching en het delen van de kennisverrijking Dank voor alles, Miriam!

 pijl terug

 

Resultaat door reflectie

“Mensen veranderen niet door wat ze anderen horen zeggen maar door wat ze zichzelf horen zeggen” Blaise Pascal.