Boost Bureau

Meer plezier in je leven    Meer resultaat in je werk

In de afgelopen jaren heb ik het geluk gehad twee maal een ‘traject’ bij Miriam te mogen volgen. ‘Mogen’ van mijn werkgever en ‘mogen’ van mijzelf. En geluk omdat ik Miriam als coach heb mogen ervaren.

De werkwijze van Miriam is mij zeer goed bevallen. De professionele kant van die werkwijze is voldoende op haar site terug te vinden. De persoonlijke touch die zij daaraan geeft is voor mij vooral van invloed geweest op de mate van mijn waardering van beide trajecten. Het moet klikken met een coach om het uiteindelijk als een succesvol traject te kunnen benoemen. Miriam is iemand die echter voldoende afstand weet te bewaren waardoor de vriendelijke, sympathieke vrouw die zij is, mij ook soms ‘boos’ ‘teleurgesteld’ en ‘verdrietig’ kon laten zijn. Nou kwam dat goed uit, want het herkennen (en beteugelen) van die boosheid  was nu juist mijn probleem, waarvoor ik met haar in gesprek ben gegaan….

Zo’n probleem verdwijnt nooit helemaal uit je systeem, want het hoort toe aan jouw ‘levensscript’. Miriam heeft mij echter van het bestaan daarvan op de hoogte gebracht en geleerd hoe daarmee om te kunnen gaan. Dat scheelt heel veel in de mate waarin ik nu met de uitingen van dat script kan, maar vooral wil omgaan.

Ik zou nog een aantal A4-tjes kunnen schrijven over Miriam en mijn ervaringen. Echter, lees de overige reacties op haar site; die kan ik voor het grootste deel onderschrijven.

Kortom, ik beveel collega’s, maar ook andere mensen in mijn kennissenkring  Miriam en haar wijze van coaching van harte aan!

  terug

Resultaat door reflectie

“Mensen veranderen niet door wat ze anderen horen zeggen maar door wat ze zichzelf horen zeggen” Blaise Pascal.