Boost Bureau

Meer plezier in je leven    Meer resultaat in je werk

Vastgelopen, hoe nu verder?

Sophie werkt bij een bank. Ze is ongemotiveerd en onzeker geworden in haar werk. Ze ziet in de huidige arbeidsmarkt geen mogelijkheid ander werk te vinden. Zeker niet nu ze zwanger is. Dus zit ze haar dagen uit, laat ze haar ongenoegen van zich afglijden en komt ze doodmoe thuis. Haar vraag aan mij, als coach, is om handvatten te geven hoe ze haar tijd kan doorkomen.
lees meer

 

Repeterende irritaties, hoe kom ik ervan af.

Guido heeft een goede baan als financieel directeur. Sinds enkele maanden is er een nieuw bestuurslid aan wie hij rapporteert. Er zijn vaak irritaties over en weer. Wanneer hij thuiskomt, is hij doodmoe en snel geïrriteerd naar zijn kinderen.
lees meer

 

Zeker voelen én uitdagingen aan willen gaan, hoe te combineren?

De klachten waarmee Herman mij belt, zijn stress en onzekerheid. Ook meent hij dat hij zichzelf vaak tekort doet in zijn communicatie met anderen.
Hij heeft een goede baan als adviseur bij een commercieel bedrijf. Hij weet dat hij nog meer in zijn mars heeft en wil doorgroeien naar een zwaardere functie.
Maar dan moet hij zich wel rustiger en zekerder voelen. Hij zoekt een coach die hem “de knoppen wijst waarmee hij er weer grip op kan krijgen”.
We maken een afspraak.
lees meer

 

 

 

 

 

Resultaat door reflectie

“Mensen veranderen niet door wat ze anderen horen zeggen maar door wat ze zichzelf horen zeggen” Blaise Pascal.