Boost Bureau

Meer plezier in je leven    Meer resultaat in je werk

Ik kwam bij jou omdat ik me vaak onzeker voelde over vooral mijn communicatie. Het gevoel te hebben niet altijd alert te zijn. Vaak later bedacht wat ik had kunnen zeggen. En vanuit dat gevoel ook onzeker te zijn in wie ik “ben”. Dit gevoel van onzekerheid had ik sterker ten opzichte van mijn moeder en van mijn partner. En soms ook bij collega’s.

In het begin waren we voornamelijk aan het praten, dat bleek niet goed te werken…
We, en zo voelde dat echt, gingen over op oefeningen. Ik bedoel met deze zin dat jij hierin als coach het ‘voortouw’ nam, maar mij het gevoel gaf het samen te doen.
Door de oefeningen die we deden, beleefde ik diep mijn, “zijn” en wat mensen met mij doen of deden. Daarnaast werd ik mij ook bewust hoe ik daar zelf in stond/sta. Je liet me ervaren dat ik goed ben zoals ik ben. Dat ik ondanks een stuk onveiligheid in mijn jeugd mezelf ontwikkeld heb tot een betrouwbaar en veelzijdig en leuk mens.

Ik heb mijn verdriet en mijn boosheid diep van binnen gevoeld en het langzaam om kunnen buigen naar een stukje acceptatie. En daarbij kwam ook langzaam het gevoel dat ik er mag zijn! En dat voelt warm.
Ook heb ik geleerd dat sommige gevoelens van de ander zijn en die daar ook te laten.
Ik doe de oefening nog wel eens, dat ik ga staan met m’n ogen dicht, om te voelen wie ik ben. En dan voel ik, Ik Ben!

Ik ben sterker geworden…

 

terug

Resultaat door reflectie

“Mensen veranderen niet door wat ze anderen horen zeggen maar door wat ze zichzelf horen zeggen” Blaise Pascal.